Heropvoeding

De heropvoedingslessen kunnen een tussenstap zijn tussen de privé-lessen en de standaard groepstraining. Het kan echter ook zo zijn dat uw hond nog niet past in een groep, maar dat privé-les niet kan helpen bij de opvoeding. Er zijn nu eenmaal situaties waarin training in een kleine groep te prefereren is boven privé-les. Voor deze honden zijn de heropvoedingslessen in het leven geroepen.

Deze lessen worden in reeksen van vijf lessen gegeven, en hebben een maximale groepsgrootte van vier honden. Dit houdt in dat u minder begeleiding krijgt dan bij privé-les, maar nog altijd meer dan bij de standaard groepstraining.

De plaatsing van uw hond in de heropvoedingslessen wordt bepaald door de instructeur. Heeft u bijvoorbeeld een hond ouder dan 6 maanden, waarmee u nog nooit eerder getraind heeft? Dan is de kans groot dat u eerst enkele heropvoedingslessen komt volgen in een kleine groep, alvorens door te stromen naar de standaard groep. De heropvoedingslessen zorgen er in dit geval voor dat u "bijgespijkerd" wordt voor de standaard trainingsgroep. Zo waarborgen we de trainingsvoortgang voor alle cursisten.

De heropvoedingslessen kunt u ook reserveren als u samen met drie andere bevriende hondeneigenaars een op maat gesneden cursus wilt volgen, en dit liever niet in een standaard groep doet.

De lessen kunnen op beide trainingslocaties gegeven worden.

  • Algemene mededeling
  • Hondenschool Inca geeft geen training met Pasen, Pinksteren, Kerst en Oud & Nieuw