Lesrooster

Hier vindt u het lesrooster van alle lessen. Op maandag-, dinsdag- en donderdagavond kan er worden getraind op de locatie Capelseweg. Op zaterdag- en zondagochtend trainen we op de locatie Schollebos.

Er zijn lessen die op meerdere tijdstippen gegeven worden, u kunt in dit geval uw voorkeur uitspreken voor een bepaald tijdstip en wij zullen vervolgens ons best doen om u op dat tijdstip te plaatsen. Is de betreffende groep echter vol, dan informeren wij u daarover en plaatsen u (indien u daar tenminste geen bezwaar tegen heeft) bij een andere groep.

Alle lessen vinden alleen doorgang bij voldoende aanmeldingen.

Voor aanvang van uw eerste les kunt u het cursusgeld contant aan ons voldoen.

Behendigheid kent een iets andere opzet dan Gehoorzaamheid. Gemiste lessen van Behendigheid kunnen niet ingehaald worden en worden afgerekend per vijf lessen. Vanwege het weer kunnen er namelijk nogal eens lessen opgeschoven worden. Alleen cursisten en oud-cursisten van Hondenschool Inca kunnen zich inschrijven voor de behendigheidslessen. Afhankelijk van het weer beginnen de lessen in maart of april en gaan door zolang de weersomstandigheden dit toelaten. U kunt zich op voorhand vrijblijvend inschrijven, u wordt dan gebeld zodra de lessen beginnen.

Locatie Capelseweg kent een variabel lesrooster voor zowel Gehoorzaamheid als Behendigheid. Dit wordt in overleg met de cursisten vastgesteld. Voor locatie Schollebos geldt het onderstaande vaste lesrooster:

Schollebos 09.00 - 09.50 10.00 - 10.50 11.00 - 11.50
Zaterdag Gehoorzaamheid Gevorderden Gehoorzaamheid Pubers Gehoorzaamheid Puppies
Zondag Gehoorzaamheid Gevorderden Gehoorzaamheid Pubers Gehoorzaamheid Puppies

  • Algemene mededeling
  • Hondenschool Inca geeft geen training met Pasen, Pinksteren, Kerst en Oud & Nieuw