Puppietraining

Gehoorzaamheid Puppie
Onze cursus Gehoorzaamheid Puppie omvat heel veel aspecten van de opvoeding en training van uw kleine deugniet. In de lessen wordt uiteraard een begin gemaakt met de basisbeginselen van gehoorzaamheid, zoals de oefening Zit, Af en Hier. Alles gebeurt spelenderwijs, waarbij we uw puppie leren dat het heel erg leuk is om samen met zijn of haar baasje bezig te zijn.

Daarnaast geven we echter ook heel veel aandacht aan de algehele omgang met uw puppie thuis en buiten. Hoe voorkomt u dat uw tafelpoten kaal worden? Hoe leert u uw puppie om zijn behoefte buiten te doen? Hoe begeleidt u de omgang tussen uw kinderen en uw puppie? Allemaal concrete vragen, waar tijdens de lessen dieper op ingegaan wordt.

De lessen worden tevens gebruikt om uw puppie te socialiseren, voor zover dat nog niet door de fokker gedaan is. Allerlei situaties passeren de revue, zoals een openklappende paraplu, een fiets en een hardloper. In de lessen wordt bewust speeltijd ingecalculeerd, zodat de puppies lekker samen kunnen spelen en stoeien.

Kortom, een gezellige cursus, waarbij het nuttige met het aangename wordt gecombineerd. Door op deze manier bewust bezig te zijn met de opvoeding van uw puppie, versterkt u niet alleen uw onderlinge band met uw nieuwe huisgenootje, maar geeft u hem of haar tevens een goede start.

Cursusduur
De cursus wordt gegeven in een reeks van tien lessen, waarbij u uiteraard na de laatste les weer verder kunt met de volgende reeks van tien lessen. Uiteindelijk zal uw puppie te groot worden voor de Gehoorzaamheid Puppie, en derhalve doorstromen naar Gehoorzaamheid Puber. Hoe snel u doorstroomt naar Gehoorzaamheid Puber, hangt geheel af van hoe ver uw hond is. Voor de ene hond zal dit sneller zijn dan voor de andere hond, hier kunnen dan ook vooraf geen uitspraken over gedaan worden.

Locaties, tijdstippen & kosten
Gehoorzaamheid Puppie wordt op beide locaties gegeven, op verschillende dagen en tijdstippen. In het lesrooster vindt u aanvullende informatie. Het kostenplaatje vindt u hier.

  • Algemene mededeling
  • Hondenschool Inca geeft geen training met Pasen, Pinksteren, Kerst en Oud & Nieuw