Privé-les

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom privé-les soms de beste manier van trainen is. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer uw hond bang is voor andere honden, of als uw hond een specifiek (gedrags)probleem heeft dat veel aandacht van de instructeur vraagt. Er kan echter ook sprake zijn van een fysieke beperking bij u of uw hond, waardoor meelopen in een standaard groep geen optie is. En zo zijn er nog veel meer situaties te bedenken waarin privé-les beter en effectiever werkt dan de standaard groepstraining.

In bovenstaande omschreven voorbeelden kan privé-les een ware uitkomst zijn om ofwel alleen de eerste stappen in het trainingsproces te nemen, danwel een volledige training te volgen.

Wij raden alleen privé-lessen aan, wanneer er sprake is van een dermate aandachtvragende kwestie of gedragsprobleem, dat u in een standaard groep niet voldoende ondersteuning kan krijgen. Wij streven er wél bewust naar, dat u uiteindelijk in een standaard groep mee kunt draaien, indien u dit zelf ook wilt.

Het kan uiteraard ook zijn dat u zelf privé-lessen gewoon prettiger vindt werken. In dat geval staan onze instructeurs voor u klaar om u op een persoonlijke en op maat gesneden manier privé-les te geven.

Privé-lessen kunnen op beide trainingslocaties gegeven worden, we kunnen ook bij u thuis komen. In het laatste geval kan het zo zijn, dat wij een reiskostenvergoeding rekenen.

  • Algemene mededeling
  • Hondenschool Inca geeft geen training met Pasen, Pinksteren, Kerst en Oud & Nieuw