Instromen in een cursus

Gehoorzaamheid Puppie
Heeft u net uw puppie opgehaald, maar is de cursus al enkele weken bezig? Geen probleem, u kunt in een bestaande groep Gehoorzaamheid Puppie instromen en zodoende meteen beginnen met de opvoeding van uw puppie. Deze instroming gebeurt in overleg met de instructeur, die zal bepalen in welke groep uw puppie het beste past.

Gehoorzaamheid Puber
Heeft u nog niet eerder met uw hond getraind, en valt hij of zij in de leeftijdscategorie van zes maanden tot een jaar? Dan kunt u instromen in de Gehoorzaamheid Puber, mits er nog plaats vrij is bij de bestaande groepen.

Mocht het niveau van uw hond sterk lager zijn dan van de bestaande groepen Gehoorzaamheid Puber, dan kan het zijn dat uw hond eerst enige bijspijkering nodig heeft in de vorm van enkele privé-lessen of heropvoedingslessen, afhankelijk van de situatie. Op deze manier kunt u soepel instromen en blijft de voortgang van de training voor alle cursisten gewaarborgd. Dit gaat uiteraard in overleg met de instructeur.

Gehoorzaamheid Gevorderden
Is uw hond ouder dan een jaar, of heeft u elders getraind met uw hond en heeft u interesse in de cursus Gehoorzaamheid Gevorderden? Indien uw hond al redelijk goed luistert en in een Gevorderden-groep past, kan het heel goed zijn dat u met uw hond probleemloos kunt instromen in Gehoorzaamheid Gevorderden. Dit gaat in overleg met de instructeur.

Mocht het niveau van uw hond sterk lager zijn dan van de bestaande groepen Gehoorzaamheid Gevorderden, dan kan het zijn dat uw hond eerst enige bijspijkering nodig heeft in de vorm van enkele privé-lessen of heropvoedingslessen, afhankelijk van de situatie. Op deze manier kunt u soepel instromen en blijft de voortgang van de training voor alle cursisten gewaarborgd. Dit gaat uiteraard ook in overleg met de instructeur.

Behendigheid
De instroming in de cursussen Behendigheid is beperkt, aangezien er maar een select aantal honden per cursus ingeschreven kunnen staan. Instroming in deze cursussen kan wel, maar zal geheel in overleg met de instructeurs en afhankelijk van de situatie plaats kunnen vinden. Neem even contact met ons op, dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

  • Algemene mededeling
  • Hondenschool Inca geeft geen training met Pasen, Pinksteren, Kerst en Oud & Nieuw