Terreinregels Capelseweg

1. Parkeren
Parkeer uw auto bij voorkeur op de parkeerplaats van het terrein. Hou hierbij rekening met hond en mens, en rij stapvoets. Het kan immers altijd gebeuren dat er onverhoeds een hond uit een auto springt.

2. Op het veld
Tijdens aanwezigheid van de instructeurs is het terrein opengesteld voor cursisten en bezoekers van Hondentraining Inca. Zorg dat uw hond voorafgaand aan de training goed uitgelaten is. Dit traint prettiger voor de hond en voorkomt ongelukjes op het veld. Iedere zaterdag spelen er kinderen op het door ons gebruikte veld, het is dan ook van het grootste belang dat het veld schoon en fris blijft. Ongelukjes kunnen altijd voorkomen, maar dienen uiteraard netjes opgeruimd te worden. Hondenschool Inca stelt hiervoor zakjes, een vuilnisbak en een gieter met water ter beschikking.

3. Voor, na en tijdens de les
Sommige honden zijn briljante bedelaars, versterk dit gedrag niet en voorkom dit gedrag bij andere honden, door alleen uw eigen hond brokjes te geven en de andere honden niet te voeren. Het spreekt voor zich dat tijdens de lessen niet gerookt of getelefoneerd wordt. Alleen in dringende situaties (vooraf even te melden aan de instructeur) kan uw mobiele telefoon aan blijven staan. Tijdens de wisseling van de groepen kan er uiteraard wel gerookt worden, deponeer uw sigarettenpeuk vervolgens in één van de beschikbare asbakken.

4. Aanlijnen
Op de parkeerplaats dienen de honden aangelijnd te blijven. Naast ons veld ligt onder andere een muziekschool, het spreekt voor zich dat deze mensen geen overlast mogen ondervinden van loslopende honden. Tevens verhoogt het aanlijnen de veiligheid op de parkeerplaats! Op het trainingsveld zijn de honden in principe eveneens aangelijnd, ze mogen op aanwijzing van de instructeur losgemaakt worden.

5. Toilet
Indien u het gebouw betreedt, moet uw hond aangelijnd zijn. Het gebruik van de toiletten is gratis. Wilt u gebruik maken van het toilet, geef dan even uw hond aangelijnd aan een mede-cursist of instructeur. Laat uw hond niet los voor de deur van het toilet wachten.

6. Overig
Indien de vermelde terreinregels hierin niet voorzien, dienen de aanwijzingen zoals door de instructeurs gegeven, direct te worden opgevolgd.

<< Terug

  • Algemene mededeling
  • Hondenschool Inca geeft geen training met Pasen, Pinksteren, Kerst en Oud & Nieuw